Hjertelig velkommen

Er det tid til at løfte din udstråling og kærligt støtte dig selv og din udvikling?
Det allerførste for at nå dine mål er vand, der har en kvalitet din krop elsker.

Derfor begynder det hele med vand.

Vand og healing til krop, sind og sjæl i balance og harmoni. 
Jeg har lavet Krystal Vandstenen til præcis det.

Lad os begynde med noget af det allervigtigste – vand

Det er min overbevisning, at vand er det vigtigste element i vores krop. Vi har omkring 70 billioner celler som har brug for at være hydreret for at kunne fungere optimalt og for at kunne overleve. Det er ikke postevand, som vandet er fra vandhanen, vi har i kroppen, men det er struktureret vand, som er mere gelagtigt og dermed blødt.

Det er min erfaring, at det giver mest energi at begynde med kodningen Vandstenen som hedder  “Krystal Vand”. Derefter Horisont til personlig beskyttelse mod diverse strålinger. Og som den sidste i grundpakken, hvis du går efter at have et stærkere fundament, er det energi-flow i cellerne med Ocean Blue.

Intet liv uden vand, eller endnu bedre belivet vand

Ud over krystaller og healing arbejder jeg især med drikkevandets kvalitet, og det har jeg bevidst gjort siden 1996.

Har du spørgsmål til dit drikkevand, eller andet omkring dig selv og din energi og livskvalitet?

Er du meget velkommen til at sætte dig i kontakt med mig ved at skrive til kontakt@bente-fisker-krystaller.dk

Kunderne fortæller

Dorte SanderHorisont Krystal
Læs mere
Jeg er meget glad for Horisont og det giver en enorm tryghed at bære den. Den ligger også 2 steder i huset og bryder uhensigtsmæssig energi.
Helle ParsbergOcean Blue Krystal
Læs mere
Jeg har i flere år haft problemer med slim i bronkierne og mærkede forholdsvis hurtigt efter jeg begyndte at bære Ocean Blue stenen på mig og sove med den under hovedpuden, at slimen løsnede bedre. Det virker ikke hele tiden, men jeg sørger altid for at have den på mig. Den er blevet en tro følgesvend. Er glad for at jeg valgte at investere i stenen.. og dermed gøre noget for mig selv på flere fronter. Jeg takker dig for muligheden Bente ❤
Tidligere
Næste

En unik frekvens

Som alt andet levende har kroppen sin egen information, en unik frekvens, en elektromagnetisk energi – ja, hver en levende celle i kroppen har en elektrisk energi, som gør os levende.

I mine krystaller ligger kærlige informationer, som kan vibrere med kroppen og støtte til balance og harmoni i cellerne. Når cellerne har det godt, støtter det os som hele mennesker, det vil sige vores fysik, fysiologi, psyke, sind, sjæl og ånd. Når alle områder i livet er i balance og harmoni, er resultatet livsglæde og livskraft. Jeg tror på, at det er muligt for alle mennesker.

Som de fleste ved, er det stadig vigtigt at spise rene og vitale fødevarer, få motion, få helbredende søvn og være i sunde relationer.

Mine krystaller kan bidrage og støtte dig i det.

 

Hvilke krystaller vælger du:

Jeg kan guide dig til din unikke krystal og hvis du ønsker det, hvilken sammensætning af krystaller, der kan gavne dig. Du skriver blot til mig og aftaler din tid. Denne guidning er gratis og klares inden for maks. 20 minutter.

Skriv til: kontakt@bente-fisker-krystaller.dk

 

Min erfaring som behandler og healer er, at første step for et lykkeligt liv er:

 

  • at opnå hydrering af cellerne ved at drikke passende mængde belivet vand.
  • at beskytte kroppen mod diverse strålinger.
  • at understøtte et sundt energi flow i åndedræt, stofskifte og hormonsystem.
Grundsættet:
  • Krystal Vand stenen, som beliver drikkevandet.
  • Horisont stenen til beskyttelse mod strålinger.
  • Ocean Blue til understøttelse af kroppens energi flow.

Når du bestiller en sten/krystal f.eks. en Ocean Blue sten, vælger jeg lige netop den Ocean Blue sten, som din energi kalder på, du kan derfor ikke regne med at få den, der er på billedet. 

 

– Når du bestiller en Krystal Vand sten, kan vi aftale, at jeg ringer til dig, når du har modtaget stenen og jeg guider dig igennem et lille sanseforsøg, hvor du vurderer dit vand med og uden brug af Krystal Vand stenen. Det er vigtigt, tænker jeg, at du helt objektivt selv sætter ord på dine smagsoplevelser. Det er en god samtale, som bringer ny bevidsthed om dit vand.

Krystal startersættet

Krystal Vand

Horisont

Ocean Blue

Hvordan bruger du Krystal Vand stenen

I videoen viser jeg nonverbalt på under 2 minutter, hvordan du bruger Krystal Vand Stenen i dit hjem. 

 
Her kommer også den verbale udgave: 
 
1) Vandstenen har du fået hjem til dig.
 
2) Du tapper først et glas vand, som du sætter til side.
 
3) Nu hænger du posen med Vandstenen omkring vandhanen, eller lægger stenen op af armaturet, så de rører hinanden.
 
4) Åbn for vandet og lad det løbe i 30 sekunder (det er kun her første gang, at det skal løbe så længe, efterfølgende bare et par sekunder for at få frisk vand op i vandhanen).
 
5) Du er nu klar til at tappe det første glas belivet vand. 
Afspil video

- Sansetesten

Hvis du selv vil lave sanse testen: 

a) Smag først på vandet direkte fra hanen (det første glas) og sans, hvordan det føles på tungen, i ganen osv. og om det har en eller anden bismag. Noter det på et stykke papir. 
b) Lav den samme sanse test med nu det belivet vand. Noter dine iagttagelser. 
 
God idé at gemme dine noter, for vi glemmer ret hurtigt, hvordan var det nu lige det var. 
 
Har du lyst til at dele dine iagttagelser med mig, er du meget velkommen.
 
Hvis du vil lave sanse testen sammen med mig og få en grundigere gennemgang af dit drikkevand, sender du mig blot besked og vi aftaler en tid.
 
Du finder Vandstenen her: Krystal Vandstenen

* Under hver enkelt kodet krystal, er der en vejledning i hvordan du kan bruge den.

Tips

Dine kodede krystaller leveres i en lille pose vedlagt et lille kort med navn på kodningen og hvad krystallen kan. 
 
Med posens snor kan du binde posen fast i en strop eller lignende, hvis nu du ingen lommer har i dit tøj. På den måde kan du altid have dine krystaller med dig.
En pose med krystal og kort over krystallens kunnen

Glade kunder fortæller

Karen de RoepstorffKrystal vandstenen
Læs mere
Kombinationen af vandstenen og den nye drikketeknik har gjort noget godt for mig. Det er tydeligt at mærke, men sværere at forklare. Min mentale radius er fx. blevet større. Vandet smager mere blødt nu og har ikke længere nogen metalagtig smag.
Elizabeth M. Hornstrup DamgaardKrystal Vand
Læs mere
Vandet er blødere ved brug af Krystal Vand stenen.
HanneKrystal Vand
Læs mere
Vandet virkede først “klistrende” i munden og efter brug af Krystal Vand stenen til vandet, “klistrede” vandet ikke længere i munden. Jeg kunne se på urinen, at der var blevet renset ud ved at drikke vand, som havde været i berøring med stenen.
Inge og Manne DommacKrystal Vand
Læs mere
Efter montering af vandstenen til vandsystemet, smagte vandet blødt og rundt. Inden da smagte vandet metallisk og fladt. Tre uger efter monteringen smager vandet fortsat dejligt blødt og rundt.
Susanne RasmussenKrystal Vand
Læs mere
Krystalvand stenen bruger jeg hele tiden. Den gør vandet blødt og lækkert at drikke. Og det er som om kroppen siger JA til at drikke det, hvor den siger NEJ til vand direkte fra vandhanen. Jeg har i flere år brugt kulstænger til at rense vandet, og det gør jeg stadig, og sammen med Krystalvand stenen opnår jeg et endnu bedre resultat. Nogle gange, når jeg husker det, binder jeg den også på bruseslangen, og synes at vandet bliver mere blødt at bade i.
Karina Groth MortensenKrystal Vand
Læs mere
Nu har jeg haft vand krystallen liggende i køkkenet i et godt stykke tid og jeg må bare konstatere at den gør noget godt for familien. Især Jeg drikker meget mere vand og det har været tiltrængt, så jeg er SÅ glad for at have opdaget de her energi redskaber.
Tidligere
Næste

Et kærligt livsflow 

 

Du bydes indenfor i mit univers i den Den Gyldne Tidsalders energi i City of Light og Golden Child Energy. Her har du mulighed for at arbejde med din unikke energi og dynamik med støtte fra kærlige vibrationer i kodede krystaller, som kan støtte og guide dig der, hvor du nu er i dit liv.

 

Jeg arbejder tæt sammen med det æteriske fællesskab i City of Light.

Portræt af Bente Fisker

Krystallerne har deres helt egen unikke energi og healing. Jeg arbejder sammen med dem og kan få svar på, om de vil samarbejde til at blive kodet med ekstra frekvenser/vibrationer/informationer. Min baggrund som kinesiolog og intuitiv healer er en umiddelbar lige vej for mig til at kunne samarbejde med universelle kapaciteter. Jeg har kun ét formål og det er at kunne guide og støtte dig i at være dit højere selv, og at du kan følge din indre ledestjerne og leve dit liv i ren lys af kærlighed, harmoni og fred.

  • Se dig trygt omkring i dit helt eget tempo blandt de kodede krystaller, og mærker du én eller flere af dem rækker ud efter dig, er dette en unik energi, som du kan bruge i dit liv.
  • Krystallerne overskrider ikke dine grænser og her menes de energetiske grænser. I starten, når du begynder at gå med dem eller sove med dem (se under hvert krystal hvad den er mest egnet til), vil du måske kunne opleve nogle reaktioner. Det er blot et tegn på, at din energi reguleres til et bedre ståsted for dig. Husk at lytte til dig selv og vælge det, der føles bedst for dig.
  • Har du svært ved at mærke dig selv, har jeg erfaring med at heale for det og du kan tage en ny retning i livet.
  • Du kan også bruge krystallerne til at lave dine egne opstillinger og tune ind i energien og modtage svar, som du søger.