Oxygen

275,00 kr.

Kort beskrivelse: Øget lys og lethed i kroppen. Åbner op for mere lys i cellerne, en slags fotosyntese. En oplevelse af lethed i kroppen og hovedet. Kan bæres i lommen eller binde pose med sten fast i en strop.

 

En agat mos sten er kodet med Oxygen. Du kan med Oxygen åbne op for mere lys i cellerne, en slags fotosyntese og der ved underbygge ilt cirkulation og vandoptagelse i kroppen til gavn for livsprocesserne i cellerne. En oplevelse af lethed i kroppen og hovedet.

 

Du kan bære Oxygen på dig f.eks. i lommen, eller i den medfølgende pose, som kan bindes fast i en strop.

 

NB! For at opnå fuldt udbytte af Oxygen skal hydreringen være optimal. Første step til optimal hydrering er naturligvis at drikke den afpassede vandmængde for lige netop dig.

Næste step er at have krop og hoved i balance, det vil sige cellerne er afslappet, som gør at vandet bedre kan optages, udnyttes og udskilles af cellerne. Krystal Vand (vandstenen) beliver, forfrisker vandet, så det bliver lettere at drikke vand og at være i balance.

 

Varenummer (SKU): 107 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

 

Ansvarsfraskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Oxygen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *