Nutrition

275,00 kr.

Kort beskrivelse: Øget optagelse af næring og energipotentiale. Støtter optagelse af næring efter et måltid. Kan bæres i lommen, bind pose med sten fast i en strop eller tag et hvil med stenen på navlen. Vitalisering af mad: læg stenen ved maden i 2 min.

 

En rød lapis sten er kodet med Nutrition. Du kan bruge Nutrition til at bringe energien ind i de organ celler i kroppen, hvor der er underskud af næring. Den arbejder til at støtte først og fremmest op om de udsatte celler for, at de bedre kan optage næring fra den føde og de næringstilskud, der er konsumeret og som er klar til optagelse, men som ligger og “svømmer rundt in the middle of nowhere”.

 

Stress på cellerne nedsætter evnen til at optage ilt og næring.

 

Med Nutrition kan stress på cellerne reduceres og energien genoprettes, så næringsoptagelsen forløber mere naturligt. Sagt på en anden måde – Nutrition arbejder for at katalysere cellerne og kroppen til at opnå større energipotentiale. Når disse katalyse processer finder sted i kroppen, kan det øge næringsoptagelsen og samtidig behovet for ekstra tilførsel af fysiske nutrienter (mad, mineraler, vitaminer, plantestoffer m.m.).

 

Du kan bære Nutrition på dig, eller hvile dig med den efter et måltid. Stenen kan også bruges som vitalisering af maden lige før måltidet, læg den to minutter ved siden af maden.

Varenummer (SKU): 105 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Tips til mere sundhed:

Når du drikker et glas vand, øger du optagelsen af vand/hydreringen ved at skvulpe vandet rundt i munden. Krystal Vand (vandstenen) beliver dit drikkevand og understøtter naturlig hydrering.

 

Ansvarsfraskrivelse

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nutrition”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *