Lidt om mig…

Jeg har arbejdet med drikkevandskvalitet i 25 år i offentlig regi. I privat regi har jeg uddannet mig som zoneterapeut og kinesiolog og i 2019 Golden Age City of Light Therapist. Her på siden finder du mine kodede krystaller til  bedring af vand, miljø og følelser – kort sagt mere kærlighed i livet.

Jeg har et skønt samarbejde med mennesker i min klinik både fysisk og online, hvor vi også bruger krystallerne.

Krystal Vand stenen er absolut en budbringer på alle planer, den kan gøre en forskel for dit drikkevand og for dig. Krystal Vand stenen var min første kodning.

Krystallerne koder jeg i mit behandlerrum i det æterisk fællesskab City of Light. Her samarbejder vi i Golden Child Energy i åbenhed og “det, du er”.  

City-of-light.dk

Portræt af Bente Fisker
Læs hvad Sussie skriver om et behandlingsforløb hos mig

“Bente Fisker er en utrolig kompetent mangefacetteret behandler, jeg er hende meget taknemmelig for, hvad hun har udrettet for min sundhed ved online-sessioner. Jeg er 61 år gammel og har kæmpet med et på en side både mere og mere skrantende helbred og invaliderende kroniske smerter i 35 år, og på den anden side en, troede jeg selv, jernstyrke og udholdenhed, som fik mig til at fortsætte med at slide på mig selv. Men for 3 år siden måtte mit arbejdsliv definitivt stoppe før berammet tid.

 

Da jeg for 35 år siden for første gang oplevede ubalancer i mit helbred, kontaktede jeg en kinesiolog (hvilket Bente også er uddannet), fordi jeg syntes, at behandlingsmåden virkede troværdig på mig. Men dengang var jeg ikke parat til kinesiologens indledende spørgsmål: ” Hvorfor har du valgt at få bækkenløsning?” Jeg blev forurettet og vred og kom aldrig til at benytte mig af hende.

 

Bente Fisker derimod har jeg oplevet som en meget kompetent og respektfuld kinesiolog, som IKKE har overskredet mine grænser for, hvad jeg kan forstå at dele med under en behandling. Jeg oplever Bente som værende utroligt skarp i både hendes sansning og hendes faglighed. Bente lytter og spørger ind på en uhyre respektfuld måde. Og når Bente begynde på hendes behandling af mine smerter/ubalancer, så rammer hun fuldstændigt plet. Og behandlingen samt de medfølgende hjemmeopgaver de VIRKER. Det har været en forunderlig oplevelse, og jeg er taknemmelig for at have fundet vej til hende, inden min krop og psyke stod fuldstændigt af.“

 

Sussie Estel Julianne Munch oktober 2021